Hondentraining

Puppycursus Tjubans Maarsbergen
Hondenschool en hondenpension Tjubans Maarsbergen

Advies en begeleiding

Heb je nog geen hond maar wil je er wel graag één? Ook dan kan Tjubans jou helpen. Het kiezen voor een hond is heel leuk, maar je moet wel op verschillende aspecten letten. Voor welk ras moet je kiezen, hoe kies je een goede fokker en waar moet je op letten als je voor een pup kiest? Wij helpen je graag!

Puppycursus

Op de puppycursus leer je samen met jouw pup spelenderwijs een aantal basisvaardigheden, zoals zitten, liggen en volgen. Pups zitten in de socialisatiefase waarbij het belangrijk is dat de pup met allerlei omstandigheden kennismaakt die later voor hem of haar normaal moeten zijn. Bij Tjubans laten we de pup op een positieve manier kennismaken met het dagelijks leven. Wij begeleiden jou en jouw pup zodat jullie relatie verbetert. Wij geven alleen privé-trainingen zodat je samen met jouw hond de volledige aandacht krijgen.

Wat heb je nodig?

pawVaccinatieboekje (met juiste enting)

Puppycursus Tjubans Maarsbergen
Hondenschool en hondenpension Tjubans Maarsbergen

Vervolgcursus

Voor jonge of volwassen honden kun je de vervolgcursus volgen. Hier leer je samen met jouw  hond om op een prettige manier samen te werken. Je leert op een positieve wijze jouw hond te laten doen wat jij wilt zonder dwang, op een positieve hondvriendelijke maar ook persoonlijke manier.

Wij geven alleen prive-trainingen, waardoor je samen met jouw hond de volledige aandacht krijgen. Op verzoek van de cursist kan het lesprogramma aangepast worden. Voorbeelden hiervan zijn bostraining en trainingen om jouw hond verkeerszeker te maken.

Wat heb je nodig?

pawVaccinatieboekje
pawNormale hondenriem (geen uitrollijn)
pawNormale halsband (geen slipketting of prikband)
pawBeloningsbrokjes
pawSpeeltje (zonder “piep” geluid)

Gedragsspreekuur

Heb je een specifiek probleem met jouw hond of wil je een persoonlijk advies over het gedrag en de opvoeding? Wij helpen je graag!

Het gedragsspreekuur is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van het (probleemgevend) gedrag van jouw hond, jouw persoonlijke wensen omtrent de opvoeding van de hond en hoe  je dat doel kunt bereiken. Dergelijk spreekuur bevat een gedraganalyse en een uitgebreid gesprek.
Op basis van dit spreekuur geven we jou een duidelijk beeld van het gedrag van jouw hond en hoe je daarmee het beste kunt omgaan.

Het spreekuur kan plaatsvinden op de hondenschool of bij jou thuis. 

Hondenschool en hondenpension Tjubans Maarsbergen