Honden- dagopvang

Heeft u een hond of overweegt u om een hond te nemen? Dan kan het voorkomen dat u door bijvoorbeeld uw werk of andere bezigheden niet alle dagen thuis bent om voor uw hond te zorgen. Tjubans biedt u met de dagopvang voor honden een professionele service om u te helpen bij de verzorging en opvoeding van uw pup.

 

Dagopvang  en puppy-training
Een hond opvoeden is heerlijk, maar vergt veel tijd, aandacht en expertise, daarmee kan Tjubans u helpen om uw hond op te voeden tot een evenwichtige volwassen hond. Tjubans biedt een volledige dagopvang voor uw hond. Met leeftijdsgenootjes leert de hond te socialiseren met en binnen onze eigen hondenroedel. Spelen en rennen maar ook rusten, slapen en eten horen daarbij. Tjubans vangt maximaal 8 honden per dag op in een huiselijke sfeer. Uw hond wordt omringd met de juiste verzorging en aandacht die nodig is tijdens deze belangrijke en vormende periode in het leven van uw hond.

Daarnaast is het ook mogelijk om naast de dagopvang de puppy-training te volgen. Uiteraard is het de bedoeling dat u hierbij zelf aanwezig bent en de training met uw hond volgt.

Tjubans helpt en adviseert u graag om van uw hond een trouwe kameraad en vriend voor het leven te maken!

Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Voordat wij uw hond kunnen opnemen in onze puppy-groep, nodigen wij u graag uit voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een indruk van de locatie en kunnen wij het karakter van uw hond beoordelen (die neemt u natuurlijk mee) De dagopvang voor honden staat open voor pups vanaf 8 weken en een eindleeftijd is hier niet van toepassing.
via telefoon
06-29 44 85 59
Of mail