Therapie

Heeft u een specifiek probleem met uw hond, wilt u gewoon een persoonlijk gesprek of advies over het gedrag en de opvoeding van uw hond, dan kunt u bij Hondenschool Tjubans terecht voor een gedragsspreekuur.
Ook voor de aanschaf van een hond kan zo’n gesprek verhelderend werken. U zit misschien met vragen zoals voor welk ras u het best kiest, hoe u de juiste pup kiest, waar u op moet letten bij de fokker etc.
Het gedragsspreekuur is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van het (probleemgevend) gedrag van uw hond, uw persoonlijke wensen omtrent de opvoeding van uw hond en hoe dat doel kunt bereiken. Dergelijk spreekuur bevat een gedraganalyse en een uitgebreid gesprek.
Op basis van dit spreekuur geeft Hedie Cooiman u een duidelijk beeld van het gedrag van uw hond en hoe u daarmee het beste kunt omgaan.
Het zou kunnen dat u naar aanleiding van dit spreekuur het advies krijgt de basiscursus te volgen of eeen privé training, ook een verwijzing naar de dierenarts is mogelijk het kan zijn dat een lichamelijke klacht het (probleemgevend) gedrag veroorzaakt.
Het spreekuur kan plaatsvinden op de hondenschool of bij u thuis, naar gelang de situatie en waar uw hond het gedrag vertoont. Het spreekuur is op afspraak.

Wat wij bieden:

  • Professionele individuele begeleiding
  • Op afspraak
  • Opvoeding- en trainingsadvies

 

 

€ 75,– voor 1 ½ uur voor huisbezoek rekenen wij reiskosten €0,30 per km

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.