Uitlaatservice (eigen terrein)

Uitlaatservice Tjubans 

Professionele uitlaatservice op eigen terrein
Heeft u een volle agenda en moet u daarbij ook nog de hond uitlaten? Werkt u overdag of wilt u zo nu en dan een dagje weg? Laat uw hond dan niet de hele dag alleen, maar kies voor de professionele uitlaatservice van Tjubans. Tjubans is van oorsprong een hondenschool en heeft jarenlange ervaring met alle soorten en maten honden. Daarnaast beschikt Tjubans over gediplomeerde gedragsdeskundigen die probleem gedrag bij honden in een vroegstadium erkennen, maar vooral ook kunnen verhelpen. Uw hond is dus in vertrouwde handen bij Tjubans!

Uitlaatservice op eigen (besloten) terrein
Hondenuitlaatservice Tjubans is anders dan anders. Hoe dan? Net als andere uitlaatservices halen wij op een vooraf afgesproken tijd, uw hond thuis op. Maar wij nemen de honden echter niet mee naar het bos, maar nemen ze mee naar ons eigen terrein! Daar kunnen zij heerlijk in de afgeschermde boomgaard met elkaar ravotten, rennen en eventueel in de zomer zwemmen in onze eigen ‘ paddenpoel’. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw hond wegloopt, verdwaalt op onbekend terrein of, wat helaas nog maar al te vaak gebeurt, vergif eet wat door dierenhaters in het bos wordt gestrooid.
Tjubans werkt met uitlaat-roedels van maximaal 8 honden. De honden kunnen ruim een uur met elkaar spelen en rennen alvorens wij ze weer netjes bij u thuis brengen.

Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Voordat wij uw hond kunnen opnemen in een van de uitlaat-roedels, nodigen wij u graag uit voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een indruk van de locatie en kunnen wij het karakter van uw hond beoordelen (die neemt u natuurlijk mee) om zo de meest geschikte groep voor hem of haar te bepalen.